2017-12-07 11:00Nyheter

8 december släpps biljetterna till Bandyfinalen 2018 i Uppsala

null

Imorgon fredag den 8 december kl. 10.00 släpps de första biljetterna för Bandyfinalen den 17 mars på klassiska Studenternas i Uppsala. Det är 5 200 biljetter på utvalda sektioner som under en begränsad period kommer att säljas till ett rabatterat pris. Det rabatterade priset kommer att gälla mellan den 8 december till den 14 januari och därefter släpps de resterande biljetterna till ordinarie pris.

– Vi belönar dig som tidigt väljer att köpa din biljett med rabatterade priser, det kan också vara en perfekt julklapp till den sportintresserade sambon, föräldern eller vännen. Vi har märkt av ett stort intresse från bandypubliken runt om i landet, samt från Uppsalaborna i allmänhet. Vi tror och hoppas på ett fullsatt ­Studenternas den 17 mars och jag skulle inte vänta för länge på att köpa biljett till matcherna, säger Ola Rosén, projektledare för Bandyfinalerna i Uppsala.

Dam- och herrfinaler spelas lördag 17 mars och båda matcherna är inkluderade i biljetten. Det betyder att alla som köper biljett har möjlighet att se två Svenska Mästare under en och samma dag. Damerna spelar sin final kl.11 och herrarna kl.16.

www.bandyfinalenuppsala.se finns mer information om biljetter och aktuella sektioner.

För mer information vänligen kontakta:

Ola Rosén, projektledare
Tel: 018-727 48 13
E-post: info@bandyfinalenuppsala.se

För mer information se även: www.bandyfinalenuppsala.se
och https://www.facebook.com/bandyfinalenuppsala/

Svenska bandyfinalen 2018-2020 arrangeras av Svenska bandyförbundet och Uppsala kommun samt projektleds av Destination Uppsala.


Om Destination Uppsala

Bolaget ska positionera Uppsala som destination genom att sälja och marknadsföra staden till valda marknader och målgrupper för att skapa intäkter och utveckling för Uppsalas besöksnäring. Destinationsbolaget ansvarar för stadens turistinformation, att projektleda kommunens större evenemang och för att samarbeta med den lokala näringen i syfte att utveckla mötesindustrin via partnerskapet Uppsala Convention Bureau. Vidare ansvarar bolaget för besöksnäringsfrågorna för Varumärket Uppsala.


Kontaktpersoner

Charlotte Skott
VD
Charlotte Skott
Helena Bovin
Marknadschef
Helena Bovin
Enhetschef marknad & kommunikation
Natalia Michell
Projektledare kommunikation
Natalia Michell
Arbetar operativt och strategiskt med bolagets marknadskommunikation.
Anna Lindström
Chef Möten och Evenemang
Anna Lindström
Marknadsför Uppsala för kongresser, konferenser och idrottsevenemang. Är ett kostnadsfritt råd och stöd vid värvning av möten till Uppsala.