2019-10-10 17:22Nyheter

Biljetter till U19-VM och Finnkampen i innebandy släppta

Idag släppte Svenska innebandyförbundet biljetter till U19-VM i innebandy som går i IFU Arena i Uppsala den 6-10 maj. U19-damerna jagar sitt fjärde raka VM-guld. Sverige spelar i grupp B tillsammans med Norge, Tjeckien och Lettland. 

Samtidigt släppte man också biljetter till Finnkampen den 31 januari-1 februari där de finska och svenska U19- och senior landslagen möter varandra. Även den cupen kommer att spelas i Uppsala och IFU arena. 

Läs mer på Svenska innebandyförbundets webbplats eller på International Floorball Fedrations (IFF:s) hemsida.

För mer information om biljettsläppet, vänligen kontakta:
Tobias Linderoth, projektledare Svenska innebandyförbundet
Tel: 08-514 274 46
Mail: tobias.linderoth@innebandy.seOm Destination Uppsala

Bolaget ska positionera Uppsala som destination genom att sälja och marknadsföra staden till valda marknader och målgrupper för att skapa intäkter och utveckling för Uppsalas besöksnäring. Destinationsbolaget ansvarar för stadens turistinformation, att projektleda kommunens större evenemang och för att samarbeta med den lokala näringen i syfte att utveckla mötesindustrin via partnerskapet Uppsala Convention Bureau. Vidare ansvarar bolaget för besöksnäringsfrågorna för Varumärket Uppsala.


Kontaktpersoner

Anna Lindström
Chef Möten och Evenemang
Anna Lindström
Marknadsför Uppsala för kongresser, konferenser och idrottsevenemang. Är ett kostnadsfritt råd och stöd vid värvning av möten till Uppsala.