2022-06-03 11:03Nyheter

Euro Floorball Tour arrangeras i Uppsala och IFU Arena

Höstens Euro Floorball Tour för damlandslaget och U19-damlandslaget spelas den 28-30 oktober. Turneringen där Sverige ställs mot Schweiz, Tjeckien och Finland kommer i höst att arrangeras på hemmaplan i Uppsala och IFU Arena.

”Att återvända till Uppsala och IFU Arena ska bli väldigt roligt”, säger förbundskapten Åsa Karlsson.

Läs hela pressmeddelandet här: Euro Floorball Tour arrangeras i Uppsala och IFU Arena | Svensk Innebandy (tt.se)Om Destination Uppsala

Destination Uppsala ingår i avdelningen näringsliv och destination, Uppsala kommun. Bolaget ska positionera Uppsala som destination genom att sälja och marknadsföra staden till valda marknader och målgrupper för att skapa intäkter och utveckling för Uppsalas besöksnäring. Destinationsbolaget ansvarar för stadens turistinformation, att projektleda kommunens större evenemang och för att samarbeta med den lokala näringen i syfte att utveckla mötesindustrin via partnerskapet Uppsala Convention Bureau. Vidare ansvarar bolaget för besöksnäringsfrågorna för Varumärket Uppsala.


Kontaktpersoner

Anna Lindström
Chef Möten och Evenemang
Anna Lindström
Marknadsför Uppsala för kongresser, konferenser och idrottsevenemang. Är ett kostnadsfritt råd och stöd vid värvning av möten till Uppsala.