2017-10-18 16:22Nyheter

Uppsala hälsar svensk bandy ”Välkommen hem” vid dagens upptaktsträff

null

Det är inte bara Bandyfinalerna som är tillbaka till Uppsala igen, i år har även Bandyförbundet valt att lägga sin upptaktsträff för herrarnas elitserie i Uppsala. Idag var det alltså presskonferens och lunch på anrika Flustret.

– Vi har i år valt att placera vår upptaktsträff till Elitserien i Uppsala för att belysa att SM-finalen är tillbaka i staden. Det här är ett bra tillfälle för oss att återigen visa upp Uppsala och att dessutom ge lagrepresentanter och media en liten inblick i finalerna, säger Per Selin, ligachef Svensk Elitbandy.

Efter fem år är alltså bandyfinalen tillbaka i Uppsala där den hör hemma och lördagen den 17 mars 2018 spelas dam- och herrfinalerna på Studenternas. Det blir förstås klassisk bandyfrukost och bandygala och ett flertal evenemang i staden i samband med finalerna.

– Hela staden kommer osa bandy under en stor del av mars månad och vi jobbar hårt för en fullsatt arena med 20 000 sålda biljetter, säger Ola Rosén, ansvarig projektledare på Destination Uppsala.

Biljetterna till bandyfinalerna släpp den 8 december.
Budskapet från Uppsalaborna till bandyvännerna är klockrent: Välkommen hem!

För mer information vänligen kontakta:
Ola Rosén, projektledare
Tel: 018-727 48 13
E-post: info@bandyfinalenuppsala.se

För mer information se även : www.bandyfinalenuppsala.se
och https://www.facebook.com/bandyfinalenuppsala/

Om Svenska bandyfinalen
Svenska bandyfinalen 2018-2020 arrangeras av Svenska bandyförbundet och Uppsala kommun samt projektleds av Destination Uppsala.


Om Destination Uppsala

Bolaget ska positionera Uppsala som destination genom att sälja och marknadsföra staden till valda marknader och målgrupper för att skapa intäkter och utveckling för Uppsalas besöksnäring. Destinationsbolaget ansvarar för stadens turistinformation, att projektleda kommunens större evenemang och för att samarbeta med den lokala näringen i syfte att utveckla mötesindustrin via partnerskapet Uppsala Convention Bureau. Vidare ansvarar bolaget för besöksnäringsfrågorna för Varumärket Uppsala.


Kontaktpersoner

Charlotte Skott
VD
Charlotte Skott
Helena Bovin
Marknadschef
Helena Bovin
Enhetschef marknad & kommunikation
Natalia Michell
Projektledare kommunikation
Natalia Michell
Arbetar operativt och strategiskt med bolagets marknadskommunikation.
Anna Lindström
Chef Möten och Evenemang
Anna Lindström
Marknadsför Uppsala för kongresser, konferenser och idrottsevenemang. Är ett kostnadsfritt råd och stöd vid värvning av möten till Uppsala.