2019-12-19 06:35Pressmeddelande

På annandagen släpps biljetterna till Bandyfinalen 2020

Bandyfinalen 2019, foto: Malin KellhornBiljetterna till den uppskattade Bandyfinalen i Uppsala släpps i samband med Annandagsbandyn den 26 december i år. Finalen spelas på Studenternas i Uppsala den 20-21 mars. Foto: Malin Kellhorn

På bandyns egen julafton, när det enligt tradition spelas Annandagsbandy runt om i hela Sverige, släpps också biljetterna till Bandyfinalen 2020.

En biljett innebär entré till både dam- och herrfinalen, som avgörs på Studenternas i Uppsala den 21 mars. Biljetter kommer även att släppas till juniorfinalerna som spelas den 20 mars. Där ska F17- och P19-finalerna avgöras.

Nytt för i år är att matcherna den 21 mars tidigareläggs något. Damfinalen startar redan kl. 10.30 och herrfinalen kl. 15.15. I samband med biljettsläppet erbjuds ett antal olika biljettyper, och i år kommer även ett begränsat antal biljetter säljas till rabatterat pris.

Biljetterna släpps på www.bandyfinalenuppsala.se den 26 december kl. 10:00.

Svenska bandyfinalen 2018-2020 arrangeras av Svenska bandyförbundet och Uppsala kommun och projektleds av Destination Uppsala.

Kontaktperson: Ola Rosén, projektledare
Tel: 018-727 48 13
E-post: info@bandyfinalenuppsala.se

För mer information se även: www.bandyfinalenuppsala.se
och www.facebook.com/bandyfinalenuppsala/Om Destination Uppsala

Bolaget ska positionera Uppsala som destination genom att sälja och marknadsföra staden till valda marknader och målgrupper för att skapa intäkter och utveckling för Uppsalas besöksnäring. Destinationsbolaget ansvarar för stadens turistinformation, att projektleda kommunens större evenemang och för att samarbeta med den lokala näringen i syfte att utveckla mötesindustrin via partnerskapet Uppsala Convention Bureau. Vidare ansvarar bolaget för besöksnäringsfrågorna för Varumärket Uppsala.